Träningstights för dam

Just nu håller jag på att leta efter träningstights för dam. Det börjar ju närma sig våren och ny löpsäsong! Jag har insett, efter en stor inventering i garderoben, att det är ganska många saker som jag måste uppdatera. I alla fall när det gäller bland mina träningskläder, jag har gjort åt två stycken fodrade träningstights för dam bara nu under vintern. Jag fattar inte hur jag bär mig åt när jag sliter sönder två par till och med. Fast den ena träningstightsen råkade jag fastna med i ett taggtrådsstängsel, och nu undrar ni säkert ”hur f..n jag lyckas med det? Det kan ni fortsätta fundera på för det kommer jag inte att yppa för någon.

Bra & hållbara träningstights

Som ni kanske förstår efter att ha slitit ut två par träningstights bara under vinterhalvåret, så måste jag satsa på bra och hållbara träningstights framöver och hoppas på att det räcker. Fast inga träningstights håller nog för att fastna i taggtråd förvisso. Men då är det bara frågan om vilka träningstights som faktiskt är både bra och hållbara. Jag får göra som jag brukar när jag är osäker på saker och ting, jag får Googla. Det brukar finnas tester och annat för att se vilka träningskläder som är bäst. Jag ska se om jag kan få tid över att undersöka detta lite närmare.

Träningstights i Gällstad

Eftersom jag bor i Borås där Craft har sitt huvudkontor så innebär också detta att jag emellanåt har tillfälle att besöka deras utförsäljningar. Att leta efter träningstights när dom säljer ut vintergrejer på våren brukar inte leda till några direkta inköp, och nu är jag återigen på fel sida av året för att hitta något på deras utförsäljningar. Men nu kom jag faktiskt på att det finns en sportshop i Gällstad några mil från Borås, där dom har mängder med billiga Craft kläder, jag ska åka dit direkt i morgon, ha det fint!