Hyra lägenhet i Täby

Att hyra lägenhet i Täby är just nu den största drömmen för mig och min sambo. Vi har letat i över ett år nu och är verkligen desperata efter att få tag i en lägenhet i Täby. Båda arbetar i närheten eller i Täby och det hade varit väldigt skönt att kunna ta sig till jobbet utan att behöva använda bilen eller att behöva pendla en längre sträcka. Tänk vad underbart att kunna ta cykeln till jobbet! Helst av allt vill vi så klart få tag i en lägenhet i Täby med ett förstahands kontrakt, men om vi hittar någon med andrahands kontrakt så tar vi den också snart. Vi vill gärna ha en trea men nöjer oss också med en tvåa, i värsta fall även en större etta med sovalkov.

Båda vill ha lägenhet i Täby

Att både jag och min sambo så desperat vill ha tag på en lägenhet i Täby är inte bara för att vi arbetar nära där. Själv tillbringade jag hela min barndom i Täby och mina föräldrar bor fortfarande kvar vilket kan vara kul om vi också lyckas hitta boende i Täby. Då kan vi kanske gå eller cykla för att hälsa på mina föräldrar. Min sambo har också vid något tillfälle bott i Täby när hans föräldrar skiljde sig, så han har precis som jag själv anknytning till Täby. Vi båda trivs där!

Lediga lägenheter i Täby

Nu senast när jag var ute och sökte på lediga lägenheter i Täby att hyra, så såg jag att det finns en sån där förmedlingssajt där du kan välja vilken ort du letar lägenhet på, om du vill hyra, sälja eller köpa lägenhet. Jag har inte brytt mig om att använda mig av såna där sidor tidigare men den här såg väldigt seriös ut så nu har jag varit inne och registrerat oss så håller vi tummarna framgent!