Molnverktyget som hjälper dig och din verksamhet

MediusGo är något som ProClient numera har börjat prata mer och mer om – allt för att helt enkelt underlätta för dig och din verksamhet. Men vad innebär det egentligen? Jo, det ska jag berätta för er här idag!

MediusGo för enkel fakturahantering brukar man prata om. För att utan att installera något på användarnas enheter så är detta verktyget väl anpassat och därmed molnbaserat. Detta betyder att man via en webbläsare i datorn, på plattan eller i mobilen kan nå allt du behöver. Det enda som installeras är en liten klient på företagets server som i sin tur då används för att koppla ihop med MediusGo och ditt aktiva affärssystem. Hela tiden så hjälper ProClient till längs vägen genom att skapa effektiva flöden att arbeta i som passar just dig och ditt företag eftersom att verktyget i sig är väldigt flexibelt.

Många funktioner och fördelar

Alla fakturor från leverantörer konverteras till PDF:er som man kan söka på – alla dessa på ett och samma digitala ställe. Oavsett det ursprungliga formatet så går detta toppen och du kan dessutom välja till om alla fakturorna ska skickas till en inskannings och tolkningsbyrå eller om man själv vill scanna in fakturorna. MediusGo kommer automatiskt i sin tur kontrollera att fakturorna matchar underlagen. Mer invecklat pratar man om att varufakturor matchas mot inköpsorder och så vidare. Det finns dessutom en hel rad av smarta funktioner som i sin tur ska fortsätta underlätta din hantering av dessa fakturor. Det finns olika spärrfunktioner, olika användarroller styr attestnivåer och åtkomst samt att sammankoppling av debet och tillhörande kreditfakturor verkligen ökar kontrollen på det hela. Låter detta intressant så tveka inte på att besöka ProClients hemsida och läs mer om MediusGo för enkel fakturahantering och helt enkelt en framtid som känns kul!