Jag behöver en pålitlig lastramp!

Ja det var mitt utrop häromdagen när jag insåg att jag behöver en ny lastramp till vår trailer där vi lastar sonens tävlingsbil. Jag har letat som en tok och inser nu i efterhand att jag helt enkelt inte visste bättre. För till slut var det någon på min facebook som berättade för mig att det är enkelt att hitta rätt lastramp hos Valeryd! Jag visste med andra ord inte riktigt att Valeryd även hade ramper att tillgå och jag klickade mig naturligtvis in direkt på deras hemsida för att ta del av, vad jag inte visste tidigare, ett helt fantastiskt sortiment av lastramper.

Lätt, robust och pålitlig

Ja men det är precis så man vill ha sin lastramp. Man vill inte behöva vara nervös när man kör av och på sonens tävlingsbil och framför allt så vill man att den ska hålla länge i tiden. Hos Valeryd kan du hitta ramper tillverkade helt i aluminium och allt detta för att ha en lång och hållbar livslängd. Naturligtvis är alla CE-godkända och man kan enkelt på deras hemsida klicka sig in för att se vart just den lastrampen du är intresserad av finns i närheten av dig. Valeryds återförsäljare befinner sig lite runt om i Sverige och de allra flesta gångerna så finna det en återförsäljare i närheten som har just det du söker. Så att nu helt enkelt bara sätta sig i bilen en timma bort och hitta en lastramp som vad exakt det jag sökte efter är ju något som kändes helt fantastiskt. Vi kan på grund av detta med ett lugn åka på den där tävlingen nästa helg och hoppas helt enkelt att det går vägen. Åtminstone så vet vi att vi är säkra med vår nya lätta, robusta och pålitliga lastramp.