Att hitta rätt jaktkläder

Nej men det är inte alltid det lättaste. Dels för att man sällan vet vad det är för väder i vårt fantastiska men ganska opålitliga land, vilket för att man oftast behöver ha en liten uppsättning av olika plagg hemma. Men också för att jag behöver känna mig trygg men framför allt snygg i mina jaktkläder. Därför köper jag alla mina jaktkläder från P4H där jag vet att både kvalité, funktion och design står högt upp i prioritet. Naturligtvis så ligger högsta prioritet för mig att hålla sig varm och torr men därefter måste jag nog ändå säga att jag behöver känna mig ganska snygg. Inte för att björnarna i skogen bryr sig om det, men mest för att jag inte vill känna mig som en gammal gubbe som jagat i 40 år.

Jag är noga med mina jaktkläder, det borde du också vara

Det känns viktigt att ta hand om sina jaktkläder så att dem länge kan få hänga kvar i min garderob och fortsätta göra sitt fantastiska jobb. Jag behöver se till att jag håller mig varm, torr och framför allt att jag kan röra mig fritt utan hinder i dem. Inget får sitta för tight men jag vill som sagt inte heller få intrycket att jag lånat pappas jaktbyxor för att jag helt enkelt inte har några egna. Jaktkläder från P4H gör det verkligen möjligt för mig att leva ut min känsla om att det faktiskt är mina egna jaktkläder och inte någon gammal gubbes som jag ärvt. Jag är otroligt nöjd med allt jag köpt hos P4H och jag kan inte nog rekommendera detta till alla där ute med jaktintresse. In och kika direkt vettja så lovar jag att ni kommer hitta massor med kul att beställa hem inför kommande jaktsäsong.