Jakt och fritidsutrustning

Att åka iväg och kolla på jakt och fritidsutrustning är lika kul för mig som för barnen på julafton. Jag älskar att vistas utomhus och får jag dessutom chansen att jaga också så trivs jag som allra bäst. Det kommer alltid nya och bättre grejer inom jakt och fritidsutrustning så det är väldigt kul att några gånger per år åka och shoppa lite jaktkläder. Det brukar bli en hel del som jag kommer på att jag behöver när vi besöker jaktbutikerna. För att inte tala om fritidsbutikerna där det finna precis allt som behövs i naturen för camping, vandring, hiking, fiske, husvagn och otroligt mycket mer. Det är paradiset för mig.

Fritidsutrustning för kris

Andra kul saker att kolla på är sådant man inte visste fanns. Kul prylar som du heller inte visste att du behövde förrän du såg dom. Överlevnadsutrustning är spännande och ligger verkligen i tiden nu när kriget i Ryssland och Ukraina gjort så att Putin snart knackar på Sveriges dörr. Många av de saker som behövs för överlevnad råder det så klart brist på, precis som med toapappret under Corona, men om du frågar mig så tycker jag nog att överlevnadsutrustning kommer långt före toapapper. Det är typiskt nu när jag tänkte köpt några bra grejer.

Jakt och vapen

Vapen är givet ett annat område som jag intresserar mig för och det är för att jag är jägare i grund och botten. Jag har alltid intresserat mig för jakt då min pappa jagade älg ofta och jag har suttit på pass åtskilliga gånger i skogen när gubbarna jagat. Jag har ganska många olika vapen hemma men man kan aldrig få för många, enligt mig. Frugan är inte riktigt lika intresserad av jakt och vapen som jag så jag tror att det blir köpstopp på vapen för min del snart. Men kul är det att kika på dom också!