Berlocker

Gör dina egna smycken med berlocker! Tänk om jag hade haft tillgång till alla dessa hängen, berlocker och pärlor som det finns idag. Jag verkligen älskade att göra smycken när jag var liten. Men på min tid så fanns det knappt något att göra smycken av, i princip bara dom där fula plastpärlorna (som de kallades trots att de var cylinderformade istället för runda) som man pärlade med och gjorde grytunderlägg. Det var kul att pärla underlägg med, fast allra roligast och mest utmanande var att få göra egna halsband och armband av pärlorna. Nu för tiden kan du till och med göra dina egna berlocker!

Egna berlocker

Om jag går in på Panduro så finns det mängder av olika prylar som det går att göra egna smycken och berlocker med. Bara fantasin och kreativiteten sätter stopp (och möjligtvis ekonomin för det är inte billigt!). Men det är inte bara här i Sverige som utbudet har ökat utan nu köper vi berlocker för smyckestillverkning från hela världen i princip. Ett av de billigaste ställena att köpa smycken och berlocker via är Shein. På Shein finns det verkligen allt du kan tänkas behöva för att tillverka egna berlocker och här är det hälften så dyrt som att köpa allt hemma på Panduro.

Tillverka berlocker

För 5-6 år sedan fram till nu så var det oerhört populärt att tillverka egna små skyddsänglar som kan fästas i nyckelringar, träns till hästen eller egentligen vart som helst där den kan sättas fast. Dessa små söta änglar är ganska fascinerande och framförallt att det går att göra dom själv väldigt lätt om du har grejerna till dom. Våra hästar i stallet har haft sina söta små änglar i över 6 år nu. Vi fäste en ängel i varje träns till hästarna och nu efter 5 år är det en häst bara som har sin kvar.